Rodgers takker supporterne

Brendan Rodgers takker Liverpools tilreisende supportere for støtten de ga laget fra tribunen under 5-2 seieren i Norwich.

- Supporterne har støttet meg fra den dagen jeg gikk inn porten på Anfield. De har vært helt fenomenale. Spesielt med tanke på at en ung manager har kommet til en klubb med en slik status og anseelse, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- De forstår hva jeg forsøker å gjøre. Dette er en supportergruppe som har fått sin utdanning over flere år, så de forstår når managerne forsøker å spille fotball på Liverpools måte. De setter pris på det. De setter pris på arbeidet laget gjør, og skjønner at vi har hatt uflaks. Så det har vært uproblematisk for meg, fortsetter han.

- Dette er ikke bare et romantisk syn jeg har.

- Prestasjonene til spillerne har vært strålende. Vi har prestert på høyt nivå dag ut og dag inn, kamp etter kamp, nå skinte endelig det vi har forsøkt å gjøre gjennom. I denne kampen mot Norwich skapte vi sjanser og muligheter som vi ikke har gjort tidligere.

- Jeg ville ha vært langt mer bekymret dersom vi ikke fikk realisert i kamp det vi har jobbet med på trening. Dersom jeg gikk på treningsbanen og så den harde jobben vi la ned, og så hadde jeg sett spillerne gitt alt i kamper uten at jeg hadde sett igjen noe av det vi hadde jobbet med, da hadde jeg vært bekymret. Men det har ikke vært tilfelle. Heldigvis blir jeg aldri for revet med når vi vinner, og ei heller blir jeg alt for deprimert når vi taper.

Rodgers har tro på flere seirer dersom Luis Suarez fortsetter å spille som på lørdag.

- Hans tre mål i Norwich i fjor kom etter at han utnyttet tre feil hos motstanderen. De var alle strålende avslutninger. Hans mål på lørdag, i alle fall to av dem, ble skapt av vårt lag, hvor han avsluttet gode angrep på en strålende måte.

- Luis er en vidunderlig spiller med stor entusiasme for spillet, men han har ikke fått mange avgjørelser fra dommerne med seg, og det er noe alle har sett.