Rodgers varsler sterkt lag

Både Gerrard og Suarez ble hvilt mot Hearts i Edinburgh, men Brendan Rodgers hinter om at duoen kommer til å bli involvert i returkampen på Anfield i morgen.

Liverpool har 1-0 å gå på fra det første møtet med Hearts i play-off til Europa League. Luis Suarez og Steven Gerrard kan bli å finne i startoppstillingen.

- Det er lettere når du har to hjemmekamper. Med reisingen i forrige uke og restitusjonsprosessen er det lettere å spille torsdag-søndag med et forholdsvis sterkt lag. I morgen stiller vi sterkt. Vi ser frem til kampen og holde momentet gående, sier Brendan Rodgers ifølge Liverpoolfc.com.

- Kampplanen er meget enkel. Den er å vinne. Det var en vanskelig kamp forrige uke. Stemningen og Hearts-fansen var fantastiske. De gjorde laget sitt stolt. De ga laget sitt energi, løftet dem opp og bar dem fram.

- De har gode spillere som Templeton og Patterson. McGowan var også bra med fremover, så det er ikke en kamp vi tar lett på. Forhåpentligvis kan vi være meget sterke i spillet vårt på Anfield denne sesongen. Forhåpentligvis kan det ta oss videre.

- Men det var meget viktig for oss å få et godt resultat. Det at vi vant kampen gjør at vi ligger godt an foran morgen kveld. Det er ingen tvil om at fordelen er vår, men vi skal selvsagt ikke bli selvsikre. Vi er meget fokuserte på oppgaven. 1-0 kan være et farlig resultat. Hvis vi presterer som vi gjorde i helgen, så får vi forhåpentligvis et godt resultat

- Vi ønsker å gå så langt som mulig. Jeg tror det er andre ting som kanskje vil avgjøre det senere. For å vinne og oppnå noe må du ha en god og sterk spillerstall. Jeg synes vi har noen fremragende spillere her.

- Det viktigste i morgen er å komme oss videre. Det er ingen vits å se lengre enn det. Mitt eneste fokus er neste kamp. Vi ønsker å gjøre det så bra som mulig i hver turnering vi deltar.