Samtaler med Villas-Boas i neste uke

Tony Barrett i The Times melder at Liverpool planlegger å holde samtaler med Andre Villas-Boas i neste uke, når Anfield-klubben fortsetter sin søken etter en ny manager.

Det er bare fire måneder siden 34 år gamle Villas-Boas fikk sparken i Chelsea. Nå fremstår han som en seriøs kandidat til den ledige managerjobben på Anfield, ifølge Barrett.

Toppene i FSG hadde identifisert portugiseren som en mulig erstatter for Roy Hodgson, men Villas-Boas endte i stedet i Chelsea, og Kenny Dalglish fikk jobben i Liverpool permanent etter å ha gjort en god jobb som midlertidig manager.

The Times tror at Villas-Boas kan bli en av de fremste kandidatene til å erstatte Dalglish når FSG har fått gjennomført den eliminasjonsprosessen de nå virker å ha begynt på. Amerikanerne har fått tillatelse til å snakke med Roberto Martinez i Wigan, mens Brendan Rodgers i Swansea har takket nei til samtaler med Liverpool-eierne. Samtidig har Jürgen Klopp i Borussia Dortmund gjort det klart at han ikke har noe ønske om å forlate Bundesliga-mestrene. 44-åringen står på FSG sin liste over managerkandidater, men kan nå strykes sammen med Rodgers.

Barrett skriver at FSG fortsatt ikke vurderer Rafael Benitez som en kandidat til jobben av den årsak at de ikke tror han vil kunne fungere i den managerstrukturen de ønsker å innføre.

Slik ting nå står er Martinez den eneste manageren under kontrakt som Liverpool har fått tillatelse til å snakke med. I tillegg ligger det altså an til samtaler med klubbløse Villas-Boas i neste uke.