Scoring av Agger

Daniel Agger scoret på straffespark, som han lagde selv, da Danmark vant mot Australia. Steven Gerrard kåret som bestemann mot Belgia, før han forlot banen med krampe.

En herlig forsering, involvert et par trekanter, gjorde at kaptein Daniel Agger ble sendt i bakken og skaffet Danmark et straffespark etter en drøy halvtime mot Australia. Etter å ha kommet seg på beina, tok Liverpools midtstopper selv tak i ballen og satte straffen sikkert i mål. Agger ble tatt av banen etter 62 minutter, da Morten Olsen begynte å tenke fram mot EM. Danskene møter Nederland om en uke i første kamp i gruppespillet.

På Wembley tok England en ny 1-0 seier, denne gang mot Belgia. Steven Gerrard var involvert i scoringen da han vant ballen på midten, og sendte fram Young som igjen spilte fram Welbeck. Englands kaptein ble kåret til banens beste spiller, men gikk av banen etter 83 minutter etter å ha fått kjenning av krampe. Han ble erstattet av Jordan Henderson. Glen Johnson spilte hele kampen på høyre back.