Scoring av Amoo

David Amoo fant veien til nettmaskene for Bury i 2-3-tapet mot Exeter. FA-cupexit for Danny Wilsons Blackpool på Goodison Park. Seier for Stephen Darby. 73 min for Joe Cole.

David Amoo kom på scoringslista for Bury i 2-3-tapet borte mot Exeter i League One. «The Shakers» lå under 0-2 allerede da kampuret viste litt over åtte minutter. Amoo reduserte etter knappe halvtimen.  Exeter gikk til pause med 3-1-ledelse, men Ashley Eastham satte inn nok et trøstemål for Bury i det 91.minutt. Amoo fikk 90 minutter.

Danny Wilson fra start var en av syv endringer Blackpool-manager Ian Holloway hadde foretatt foran FA-cupoppgjøret mot Everton. Gjestene fikk en marerittstart på Goodison Park. Royston Drenthe nettet etter bare 49 sekunder, mens Denis Stracqualursi doblet ledelsen i det 6. minutt. 2-0 ble også sluttresultatet. Wilson spilte samtlige minutter.

Stephen Darby spilte hele oppgjøret da Rochdale vant 1-0 hjemme mot Bournemouth i League One. Vinnermålet kom på straffespark fra Gary Jones i det 92.minutt.

I League Two hadde Northampton, med Toni Silva, spillefri i dag. I tysk Regionalliga West skulle Villyan Bijevs Fortuna Düsseldorf II møtt Eintracht Trier hjemme på Paul-Janes Stadion, men kampen ble utsatt på grunn av baneforholdene.

Lille vant 1-0 borte mot Lorient. Joe Cole ble byttet ut i det 73. minutt. Tre minutter senere scoret Mathieu Debuchy.