Seier for U21

Liverpool U21 slo Rochdale i en treningskamp på akademiet idag. Suso, Morgan og Ngoo (2) scoret målene for de unge røde.

Om to uker sparkes den nyoppstartede U21-ligaen som erstatter reservelagsligaen i gang, og Rodolfo Borrell sitt mannskap fortsatte oppkjøringen mot møtet med Wolves med treningskamp mot Rochdale idag.

Liverpools lag: Ward, Flanagan, Sokolik (Roddan), Wisdom, Smith; Coady, Roddan (Pelosi); Suso (McLaughlin), Teixera (Adorjan), Ibe (Ngoo); Morgan (Nacho)

Suso ga Liverpool ledelsen med et skudd fra hjørnet av 16.meteren etter godt forspill av Conor Coady. Like etter var Coady uheldig som ikke fikk straffe, da det så ut til at han ble felt inne i boksen. Liverpool fikk frispark på 16. meteren, som Texeira sendte via muren og over.

I det 39. minutt utlignet Rochdale etter at Liverpool ikke klarte å klarere en corner. Like før pause var Suso nær på igjen, men skuddet hans ble bokset utenfor stolpen, ifølge Luke Morley i LFCTV.

Pelosi, landslagsuttatte McLauglin, Adorjan og Ngoo kom inn for Roddan, Suso, Texeira og Ibe etter 53 minutter.

I det 70. spilleminutt sendte Adam Morgan i vei et langskudd i krysset, og Liverpool var tilbake i ledelsen. Rochdale klaget, og mente det hadde vært en offside i det oppbyggende spilet, men målet ble stående. Morgan ble byttet ut for Nacho like etter.

To sene mål i det 85. og 87. minutt av innbytter Michael Ngoo fastsatte sluttresultatet til 4-1 for Liverpool U21.

Det at Raheem Sterling ikke var med kan tolkes mot at han vil være involvert i torsdagens Europa League-kvalifisering mot Gomel.