Sen test for Reina

Jose Reina vil gjennomgå en test tett inn mot morgendagens kamp mot Reading, for å avgjøre om han kan spille kampen. Jonjo Shelvey er tilbake etter suspensjon, etter å ha sonet tre kampers karantene for sin utvisning mot Man Utd.

Liverpool må klare seg uten den langtidsskadede trioen Lucas Leiva, Martin Kelly og Fabio Borini i morgendagens kamp. Jose Enrique og Jon Flanagan er tilbake i trening etter sine skader, men det er usikkert om de er aktuelle for matchen i morgen ettermiddag.

Hos gjestene fra Reading er det tvilsomt om spissen Noel Hunt kan spille grunnet en hælskade. Midtbanespilleren Mikele Leigertwood skal være klar igjen etter en lårhøne.

Dette blir den femte ligakampen mellom Liverpool og Reading. De røde står bokført med tre seire og ett tap i de fire foregående kampene. Reading vant imidlertid 2-1 sist de spilte på Anfield. Etter ekstraomganger i en omkamp i FA-cupen i januar 2010,

Liverpool har gjort mål i alle sine åtte foregående kamper mot Reading i alle turneringer. Anfield-klubben jakter imidlertid sin første hjemmeseier i Premier League denne sesongen. De røde har kun vunnet to av sine 13 hjemmekamper dette kalenderåret. Fem er spilt uavgjort og seks er tapt.

Luis Suarez har scoret bare tre ligamål på Anfield dette kalenderåret. Han har dobbelt så mange på Carrow Road!

Bare Sunderland (2) og QPR (1) har scoret færre mål på hjemmebane enn Liverpool (3) denne sesongen.

Reading jakter fortsatt sin første ligaseier for sesongen. Dette er deres verste start noensinne i den engelske toppserien. The Royals er ett av to lag som ikke har holdt nullen i en eneste kamp denne sesongen. Det andre laget er Southampton.

Kilde: BBC