Sent innhopp for Aquilani

Alberto Aquilani ble byttet inn i det 86. minutt for AC Milan. Villyan Bijev nettet for Fortuna Düsseldorf II i Regionalliga West. Seier for Stephen Darby. Tap for David Amoo og Toni Silva.

Alberto Aquilani ble byttet inn i det 86. minutt da AC Milan beseiret Parma 2-0 borte. 27-åringen har vært på banen i 23 kamper for de svarte og røde denne sesongen, og trenger nå kun to kamper før han er AC Milan-spiller på permanent basis.

Villyan Bijev scoret 1-0-målet i møtet mellom Fortuna Düsseldorf II og Borussia Dortmund II i Regionalliga West (nivå 4 i Tyskland). 19-åringens nettkjenning kom i det 11. minutt. Etter knappe timen, på stillingen 3-2, ble han tatt av banen. Kampen endte 3-3 etter at Borussia Dortmund II utlignet fem minutter før slutt. Fortuna Düsseldorf II kjemper for å unngå nedrykk. Laget ligger på 17.plass av 19 lag, og har tre poeng opp til sikker plass, men har to-fire kamper mer spilt enn konkurrentene.

Danny Wilson var verken på banen eller benken for Blackpool i 3-1-seieren mot Brighton på Bloomfield Road.  For Hull var Peter Gulacsi ubenyttet reserve i det målløse bortemøtet med Crystal Palace. Blackpool ligger på 5.plass i Championship, men har kun ett poeng ned til Hull på første plass utenfor playoff-sonen.

Stephen Darby spilte 90 minutter for Rochdale i 3-2-seieren mot Oldham hjemme på Spotland. «The Dale» klatret vekk fra bunnplassen, men har fortsatt tre poeng til en plass over streken. Bury tapte 1-4 hjemme mot Wycombe. David Amoo ble byttet inn i det 58. minutt. Da lå Bury under 1-2.

Toni Silva var med i samtlige minutter da Northampton tapte 1-2 borte mot Accrington Stanley. Tidligere Liverpool-reserven Craig Lindfield nettet vinnermålet for Accrington tre minutter før slutt. Northampton er involvert i bunnstriden i League Two. De innehar 19.passen, men det er bare tre poeng ned til jumbolaget Dagenham & Redbridge.

Rayo Vallecano vant 3-0 hjemme mot Real Betis. Dani Pacheco kom aldri på banen for Madrid-klubben.

Joe Coles Lille møter Valenciennes i morgen klokken 21.00.