Ser frem til å spille på Langtree Park

Jordon Ibe gleder seg til hjemmekampene i NextGen Series. Den første spilles mot Rosenborg på Langtree Park i St Helens den 13.november.

Langtree Park er et flunkende nytt stadion, og Ibe håper at Liverpools supportere vil møte opp i hopetall i St Helens. Liverpool ble nummer tre i denne turneringen i fjor, og vingen håper at årets mannskap kan gjøre det minst like bra.

- Langtree Park er et flott stadion, og vi ser frem til å spille våre hjemmekamper i NextGen Series der. Jeg var på benken i kampen mot Ajax i fjor, og husker det var en flott stemning på Langtree Park, forteller Ibe til Liverpoolfc.com.

- Forhåpentligvis kommer folk og støtter oss igjen denne sesongen, da vi ønsker å gjøre det bra i NextGen Series. Jeg er veldig spent på min første hele sesong i turneringen, og ser frem til kampene, legger vingen til.

- Jeg spilte i play-off-kampen da vi slo Marseille i fjor, og det var en god opplevelse mot et europeisk lag. Det er annerledes å spille mot slike lag, ettersom de har en annen spillestil enn vi er vant med, og det er en flott test for oss.

Ibe startet Liverpools eneste kamp i NextGen Series så langt denne sesongen. Et 3-2 tap for regjerende mester Inter i Milano.

- Det var en fin erfaring å møte Inter. Vi benyttet mange 16-åringer på laget, og jeg syntes vi spilte ganske bra mot dem selv om vi tapte 3-2.

- Det å spille i NextGen Series vil bare være til hjelp for utviklingen vår. Vi møter lag som Inter, Borussia Dortmund og Rosenborg, og det vil kun være til hjelp for oss. Vi ser frem til å møte lag av et slikt kaliber i St Helens.

Langtree Park er hjemmebanen til rugbyklubben St Helens, og har en kapasitet på 18 000. Stadionanlegget ble åpnet i 2011, og har to ståtribuner og to sittetribuner. Den første rugbygkampen ble spilt der så sent som i januar i år.

Liverpools juniorlag vil være vertskap for Rosenborg der den 13.november. Så kommer Borussia Dortmund på besøk til Langtree den 28.november. Datoen for hjemmekampen mot Inter Milan er ikke bekreftet ennå, men den vil også bli spilt på Langtree Park.

U21-lagets hjemmekamp mot Chelsea søndag 18.november vil også bli spilt på Langtree Park.