Ser ikke på OL som et problem

Kenny Dalglish ser ikke på det som noe stort problem om de spillerne mister pre-season med laget på grunn av OL. Har ikke hørt fra Uruguay om duo blir tatt ut.

Både Storbritannia og Uruguay skal delta i årets OL, og kampene spilles fra 26. juli til 11. august. For Storbritannia skal syv spillere være aktuelle for troppen, noe som vil gå ut over pre-seasontreningen med Liverpool.

- Dersom de blir kalt opp så blir de kalt opp. Da må de møte 8. juli, som er noe tidligere enn de ville vært tilbake i trening. Vi kommer til å starte tidlig med Europa League, og vil være tilbake i trening noen dager etter troppene skal møte for OL - så det utgjør ingen stor forskjell, sier Dalglish til SkySports.

- Det vil bare bety at de vil få sin pre-season borte fra Liverpool. Det er ikke som at de vil ha fri. Så dersom de skal representere Storbritannia i OL så kommer de til å dra. Dersom spillerne blir valgt ut og spiller så vil det være deres pre-season. Problem ville det først ha blitt dersom de ikke spilte.

Dalglish er glad for at spillerne ikke kan risikere å spille både i EM og i OL.

- Jeg vet ikke hvordan det fungerer, men jeg vet at de ikke drar til OL dersom de er med i EM-troppen. I en tropp på 80 må de ha inkludert noen av spillerne som kunne ha blitt med til EM men som mister det på grunn av skader eller noe.

Manageren har foreløpig ikke hørt fra Uruguay om Luis Suarez og Sebastian Coates vil delta i mesterskapet.

- Jeg vet ikke om Luis Suarez eller noen av våre utenlandske spillere vil bli involvert. Vi har ikke hørt fra noe annet land enn England, avslutter Dalglish.