Silva markerte seg i debuten

Toni Silva var nest sist på ballen som innbytter, da Northampton vant en sjelden seier i hans debut i engelsk ligafotball.

Nesten umiddelbart etter å ha gått på en måneds lån til Northampton, var Toni Silva i aksjon. Portugiseren var nemlig med i troppen til kveldens hjemmekamp mot AFC Wimbledon. Etter 74 minutter kom han inn fra benken, og syv minutter senere gikk han på et raid med påfølgende skudd som keeper måtte gi retur på og Northampton satte inn kampens eneste mål. 18-åringen fikk i det hele tatt god kritikk for det kvarteret han spilte og skal ha bidratt til å sette fart på kampen i favør av vertene.

I Championship var Danny Wilson verken på banen eller benken da Blackpool vant borte mot Doncaster.

I League 1 spilte Stephen Darby hele kampen for Rochdale, som tapte 1-0 borte mot Scunthorpe. Rochdale bunner tabellen i denne divisjonen. David Amoo spilte 65 minutter da hans Bury fikk 1-1 hjemme mot Chesterfield.