Silva på vei til Barnsley

Sheffield Star skriver at Toni Silva forventes å sluttføre en gratis overgang til Barnsley såfremt han består den medisinske testen. Spiller og klubb skal være enige om en toårskontrakt.

Toni Silva skal til medisinsk test i Barnsley i dag etter at kantspilleren og Championship-klubben har kommet til enighet om en toårskontrakt.
- Han er en meget talentfull spiller, men han er fortsatt fersk, sier Barnsley-manager Keith Hill til Sheffield Star.

- Vi har sett ham noen ganger, og vi har blitt meget imponert over det vi har sett. Han var på lån i Northampton forrige sesong, noe som var en god erfaring for ham. Jeg snakket med (Northampton-manager) Aidie Boothroyd om ham. Han er enig i at han er et spennende prospekt.

Toni Silva vil bli Barnsleys femte spillertilvekst i sommer. Championship-klubben rår over et lite transferbudsjett. 18-åringen var i Benficas ungdomsavdeling før han kom til Liverpool i oktober 2009. I februar 2012 ble han utlånt til Northampton og fikk 15 kamper. Silva har U17- og U18-landskamper for Portugal.
- Toni er venstrebeint, Vi har lett etter en venstrebeint kantspiller en stund.  Men han kan også spille på høyrekanten og som nummer 10, så han er en type vi har sett etter. Det finnes ingen magisk formel angående kjøp av spillere såfremt du har penger, men vi jobber med et trangt budsjett og gjør så gode forretninger vi kan. Dette er en meget god signering for klubben, men man må ha tålmodighet fordi han fortsatt er en ung gutt.