Skadekrise for West Bromwich

Ifølge assistentmanager Keith Downing kan Steve Clarkes West Bromwich ha inntil ni spillere ute mot Liverpool til møtet i Capital One Cup.

Peter Odemwingie er ute med karantene. Skadelisten inneholder åtte navn, inkludert Steven Reid og James Morrison. Duoen er hamstringskadet.

Assistentmanager Keith Downing er bekymret for få tilgjengelige spillere. Noen av klubbens yngre spillere kan få tillit mot Liverpool i morgen.

- Vi har ni spillere ute for øyeblikket, inkludert Peter Odemwingie, sier Downing til klubbens offisielle nettside.

- Det kommer selvfølgelig til å påvirke laguttaket. Vi håper at en eller to som er 50/50 kommer til å bli klare i morgen.

- James Morrisom måtte ute med hamstringstrekk på lørdag, så han er tvilsom. Steven Reid og Goran Popov er også blant de ni spillerne.

- Hvis det er et element av tvil om noen av spillerne, tror jeg de ikke kommer til å spille.

Sommersigneringene Markus Rosenberg og Yassien Al Ghanassy kan få første smak av førstelagsspill, men begge trenger mer tid for å tilpasse seg.

- For Yassine handler det om å akklimatisere seg til britisk fotball. Han har ferdigheter med ball, men han må lære om andre side ved spillet. Selv om han vil være ivrig etter å spille, er det viktig at han bruker disse to eller tre månedene til bare å lære om spillet.

- Markus tilfører internasjonal erfaring, og han er en vi er optimistisk om. Forhåpentligvis vil han ta del i morgen.

- George Thorne, Scott Allan og Saido Berainho, og James Hurst, som har en liten smell, kommer sannsynligvis til å bli involvert i troppen.