Skrtel går for cupdobbel og topp fire

Martin Skrtel sier at målsettingen foran sesongen fortsatt er oppnåelig. Liverpool kan fortsatt vinne begge cupene og havne blant topp fire i Premier League.

- Noen sier at FA-cupen er viktigere enn Carling Cup. Jeg ser det ikke på den måten, sier Martin Skrtel til LFC Magazine.

- De er begge trofeer. Hvis du vinner en av dem, er du kvalifisert for Europa. Jeg ønsker å vinne dem begge. Jeg synes ikke den ene er viktigere enn den andre.

- Jeg tror alle spiller fotball for å vinne medaljer og trofeer. Nå har vi en stor finale (Mot Cardiff) foran oss, og jeg har en mulighet til å vinne mitt første trofé med Liverpool.

- Jeg tror vi kommer til å vinne, men jeg vet det ikke kommer til å bli enkelt. Jeg tror det kommer til å bli en meget vanskelig kamp, men jeg tror vi kan ta trofeet.

Liverpool har gjort det bra i cupene denne sesongen, men Skrtel og lagkameratene ønsker også å være med i kampen om en topp fire-plassering.
- På begynnelsen av sesongen var målsettingen å kvalifisere oss for Champions League og vinne noen trofeer. Nå er vi i Carling Cup-finalen, fortsatt med i FA-cupen og nær topp fire. Våre målsettinger er fortsatt oppnåelige. Vi må bare ha fokus på neste kamp og forsøke å vinne den. Når så alle kampene er spilt, får vi se hvor mange poeng vi har til slutt.

- Det er opp til oss å sørge for at vi kvalifiserer oss for Champions League. Når dere ser på kampene mot lagene som ligger på de plassene for tiden, så synes jeg ikke de er så mye bedre enn oss. Vi hadde jevne kamper mot City, United og Spurs. Og vi beseiret Chelsea. Jeg har tro på at vi skal klare det.