Skrtel har signert ny langtidskontrakt

Liverpoolfc.com melder at Martin Skrtel i dag har skrevet under en ny langtidskontrakt med Liverpool. Antagelig med varighet frem til sommeren 2016.

Martin Skrtel har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Klubben har sluttet å oppgi kontraktslengder, men The Times skrev for en tid tilbake at midtstopperen hadde blitt tilbudt en fireårskontrakt med bedre personlige betingelser. Det er derfor grunn til å tro at hans nye kontrakt varer frem til sommeren 2016. Hans forrige avtale ville ha utløpt i 2014. Daily Telegraph skriver at Martin Skrtel går opp fra £50000 til £70000 i ukelønn.

- Jeg er glad fordi jeg er en del av en av de største klubbene i verden, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.com etter kontraktsigneringen.

- Etter forrige sesong var det mye snakk om min fremtid, men jeg må si at første prioritet for meg hele tiden har vært å signere en ny avtale med Liverpool.

- For meg er det stort å spille for Liverpool. Jeg er stolt av å spille for Liverpool med disse gode spillerne, trolig noen av de beste spillerne i verden. Jeg håper at jeg kan skape historie i denne klubben og at fansen alltid vil huske meg. Det er målet mitt for fremtiden.

Skrtel kom til Liverpool fra Zenit St. Petersburg i januar 2008. Slovaken har spilt 175 kamper for de røde. Også hans familie trives utenfor banen.

- Jeg har vært her i nesten fire og et halvt år. Jeg har trives i tiden min her – både jeg og familien min. Så det var aldri et spørsmål om å bli eller å reise.

- Mye har forandret seg. En ny manager har kommet inn. Jeg tror vi kan begynne å skrive historie. Jeg ønsker å være en del av den historien. Vi har vår målsetting. Denne sesongen er det topp fire. Jeg håper vi kan klare det. Så får vi se. 

- Jeg synes Brendan Rodgers viste kvalitet med Swansea. Nå forsøker han å gjøre det i Liverpool. Han har vist at han er en flott manager. Jeg håper vi kan spille bedre fotball enn vi gjorde forrige sesong. Og jeg håper at vi kan nå vår målsetting.

Skrtel har etablert seg som en av de beste midtstopperne i Premier League. Han ble kåret til Liverpools beste spiller forrige sesong. Han hjalp dessuten Liverpool til den tredje beste defensive statistikken i divisjonen i 2011/12 selv om laget kun havnet på 8.plass.

- Man kan alltid spille bedre. Jeg kan si at de to seneste sesongene har vært meget gode for meg, kanskje de to beste sesongene i min karriere. Hvis jeg kan gjenta prestasjonene fra de to seneste sesongene, vil jeg bli glad.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken