Skrtel kåret til månedens spiller i februar

Martin Skrtel har blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for februar. Slovaken startet alle Liverpools fire kamper i februar måned, og nettet både i 6-1 seieren over Brighton i FA-cupen og i Carling Cup-finalen mot Cardiff på Wembley.

Skrtel var suveren vinner av avstemningen på Liverpoolfc.tv. Han fikk hele 46% av stemmene. Dirk Kuyt med 13% og Andy Carroll med 12% fulgte på de neste plassene.

- Tusen takk. Jeg er veldig glad. Februar var en veldig god måned for oss alle, ettersom vi vant Carling Cup. Jeg er glad for å ha vunnet både dette trofeet og Carling Cup, uttalte midtstopperen da han mottok trofeet på Melwood i dag.

- Jeg har scoret fire mål så langt, og det er det meste jeg har gjort på en sesong i hele min karriere. Sesongen er heller ikke over ennå, så jeg håper å score noen flere før den er slutt.

Skrtel avslører ellers at ingen i troppen har gitt opp håpet om en plass blant de fire beste i Premier League ennå.

- Fjerdeplassen er fortsatt målet. Dessverre klarte vi ikke å ta særlig mange poeng fra kampene mot Tottenham, Manchester United og Arsenal. Dermed har det blitt et stykke frem til fjerdeplassen, men sesongen er ikke over ennå. Vi har fortsatt en sjanse, og vil kjempe til siste slutt.

- Det begynner vi med på lørdag, når vi møter Sunderland. Det er en veldig viktig kamp for oss. Vi tar en kamp om gangen, og prøver å sanke så mange poeng som mulig. Jeg håper at vi når målet vårt.