Skrtel ønsker seg flere scoringer

Martin Skrtel har allerede passert sin egen målsetting i antall scoringer denne sesongen, men håper likevel å finne veien til nettmaskene oftere.

Martin Skrtel har scoret fire mål totalt i alle turneringer for Liverpool denne sesongen, inkludert en viktig utligning i Carling Cup-finalen på Wembley. Etter mål mot både Bolton i september og Aston Villa i desember åpnet han dessuten scoringsballet i 6-1-seieren mot Brighton i FA-cupen i februar.

- Det er det meste jeg har scoret i løpet av en sesong. Jeg pleier ikke å få så mange, sier Martin Skrtel til LFC Magazine.

- Jeg tror jeg fikk én i min andre hele sesong her, deretter to. Så jeg ønsket å nette tre denne sesongen. Jeg står med fire nå, og det er jeg fornøyd med.

- Scoringen min mot Cardiff var ikke det vakreste målet, men det var spesielt å score i en finale på Wembley. Mine venner var glade på mine vegne. De gratulerte meg alle sammen. Jeg mottok mange tekstmeldinger.

Skrtels første mål for Liverpool kom mot Manchester City på Anfield i november 2009. Nesten et år senere ga han de røde ledelsen mot Tottenham på White Hart Lane, før hjemmelaget scoret to mål og vant kampen. Midtstopperen fant også veien til nettmaskene i 1-2-tapet mot West Bromwich på The Hawthorns i april 2011. Han vet imidlertid ikke hvorfor han har blitt målfarligere denne sesongen.
- Tidligere har jeg kommet i brukbare posisjoner, men ikke tatt vare på sjansene. Kanskje jeg har vært heldigere denne sesongen fordi jeg har vært i stand til å omsette dem.

Martin Skrtel ser frem til FA-cupsemifinalen mot Everton.
- Jeg ønsket at det skulle bli Everton. Jeg har spilt i mange lokaloppgjør nå. Det vil bli utmerket med et Merseyside-derby på Wembley. Jeg har spilt på noen flotte stadioner som Santiago Bernabeu, Emirates og Wembley. Jeg vil nok si at Wembley er min favoritt, det er en spesiell plass for meg.