Skrtel roser Agger

Martin Skrtel har virkelig funnet tonen med Daniel Agger i Liverpools midtforsvar. Slovaken uttaler at han liker veldig godt å spille sammen med dansken.

- Jeg liker virkelig å spille sammen med Daniel. Han er en stor spiller. Jeg anser ham som en av de beste midtstopperne i Premier League. Det er viktig at han er skadefri nå, ettersom han har vært så uheldig med skader tidligere, uttaler Skrtel til Liverpool Daily Post.

- Nå er han i form, og jeg håper han vil holde seg skadefri lenge. Jeg trives med å spille sammen med ham. Partnerskapet fungerer bra. Vi forstår hverandre ute på banen. Det er veldig bra, og jeg håper det fortsetter slik, fortsetter slovaken.

- Men vi vet vi må jobbe hardt og spille godt for å beholde plassen vår på laget. Carra er en stor spiller han også, vet du. Han har spilt i klubben svært lenge. Men det er opp til manageren hvem som skal spille.

- Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste, og dersom manageren tar meg med på laget er jeg glad for det, og vil forsøke å spille bra.

Skrtel ser nå frem til kveldens semifinale i Carling Cup, på bortebane mot Manchester City. Men han har ikke særlig gode minner fra Eastlands, da han pådro seg en alvorlig kneskade der i 2008, og gikk skadet i tre måneder.

- Semifinalen er ikke bare en sjanse for meg, men for alle som jobber i klubben. Det er en semifinale, og jeg tror det blir en helt annen kamp en ligakampen vil spilte mot dem nylig. Dette skal avgjøres over to kamper, og vi må gi alt i begge. Vi må gjøre det bra i bortekampen, og så prestere på Anfield. Vi må jobbe hardt for å få et godt resultat i denne første kampen, og så får vi se hva som skjer.

- Personlig ble jeg skadet i en bortekamp mot Manchester City, og jeg laget også straffespark i vår siste kamp der. Det er på tide at lykken snur for meg.