Skrtel skal stoppe Torres

Skrtel ser frem til å møte Chelsea på søndag. Midtstopperen skal gjøre sitt for å forhindre at Fernando Torres tegner seg på scoringslista.

- Nå spiller han for Chelsea. Dersom jeg spiller, kommer jeg til å markere ham, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Det kommer til å bli spesielt, men vi må passe på ham. Selv om han ikke scorer mål for øyeblikket, er han fortsatt en av de beste spissene i verden og fortsatt farlig.

- Vi må holde øye med ham i 90 minutter og ikke la ham score. Jeg har ikke sett Chelsea spille så mange ganger denne sesongen, men fra det jeg har hørt har han prestert bedre enn forrige sesong.

- Det kommer til å bli vanskelig å spille mot ham, men jeg har tro på mine kvaliteter og lagets kvaliteter. Jeg tror ikke han kommer til å score.

Skrtel fikk spørsmål om han heller vil score selv eller stoppe Torres fra å finne veien til nettmaskene.
- Definitivt å stoppe Fernando fordi en forsvarers hovedjobb på banen er å stoppe en spiss fra å score og forsøke å holde buret rent.

- Jeg ser alltid frem til hver kamp jeg kan spille for denne klubben. Disse store kampene er spesielle, og på søndag vil det bli spesielt.

Chelsea begynte sesongen bra, men har nå tapt mot Manchester United og spilt uavgjort mot Swansea.
- De har fått noen seirer og spilt god fotball. De er nær toppen av tabellen, og det kommer til å bli en tøff kamp. Kamper mot Chelsea er alltid vanskelige, og denne kommer også til å bli det. Vi bare håper vi kan tre poeng.

- De har et godt lag og mange offensive spillere, men vi skal reise dit og forsøke å spille vårt spill. Dersom vi kan fortsette å prestere slik vi gjorde mot Newcastle og spille vårt spill med stor bevegelse og mange pasninger, kan det bli bra mot dem.

- Vi må forandre de små tingene og ta vare på sjansene fordi jeg er sikker på at vi kommer til å skape sjanser der.

- Hver kamp er forskjellig, og det kommer til å bli annerledes på søndag. Kampen starter på 0-0, og det handler om vår prestasjon på kampdagen. Jeg håper vår opptreden vil bli bedre enn Chelseas og at vi kan ta tre poeng.

Forrige gang lagene møttes vant Liverpool 4-1 på Anfield. De var kun tre dager etter at de røde hadde tapt FA-cupfinalen mot London-klubben.

- Det var en stor skuffelse fordi vi var i finalen og tapte. Det er alltid vanskelig fordi du ser frem til alt den dagen, men til slutt så endte vi på andre. Det er ikke hyggelig, men den kampen var forrige sesong. Vi må forsøke å ta revansje og ta tre poeng.

Etter ti kamper er Liverpool seks poeng bak en topp fire-plassering.
- Hvis vi skal ende blant topp fire, må vi ligge så tett bak som mulig. Uheldigvis så vant vi ikke vår forrige kamp, men slikt skjer i fotball.  Sesongen er lang. Det er fortsatt mange kamper å spille. Når sesongen er på hell, håper jeg at vi kan havne blant topp fire.  Vi tar bare en kamp av gangen og forsøker å få så mange poeng som vi kan.