Slik følger du Liverpool-Oldham

Ingen tv-kanaler overfører kveldens FA-cupmøte med Oldham. Her på Liverpool.no blir det som vanlig tekstreferering. Lydoverføring på LFC TV Online og BBC. Uttalelse fra Viasat.

Kveldens FA-cupkamp mellom Liverpool og Oldham blir ikke vist på noen tv-kanal i hele verden. TV-rettighetsinnehaverne av FA-cupen i England, BBC og ESPN, valgte å sende fem andre kamper, og oppgjøret var heller ikke blant de øvrige tre (alle lørdag kl 16.00) som i tillegg ble tilbudt Viasat og andre utenlandske tv-selskaper.

I Norsk Tippings tippeprogram for helgen står det at Viasat Fotball skal vise oppgjøret, men det medfører ikke riktighet.
- Vi har etterspurt kampen i flere uker, men matchen er ikke en utvalgt TV-kamp. Vi viser alle kampene vi blir tilbudt og skulle naturligvis veldig gjerne vist Liverpool-Oldham, men i dette tilfellet har det altså skjedd en beklagelig misforståelse, skriver Øystein Hygen Christensen, presse- og informasjonsansvarlig i Viasat, i en e-post til Liverpool.no.

Liverpool FC har sin egen tv-kanal, LFC TV, men har ikke senderettighetene til å vise FA-cup. Liverpool har likevel sine egne kameraer på plass på Anfield. Av rettighetsmessige årsaker kan ikke LFC TV sende Liverpool-Oldham før tidligst klokken 23.00 søndag kveld, og selv da er det visse restriksjoner.

Første utsendelse av Liverpool-Oldham i sin helhet på LFC TV er klokken 01.00 natt til mandag norsk tid. Deretter blir det repriser klokken 11.00, 15.00 og 23.00 norsk tid.

Her på Liverpool.no kommer vi imidlertid til å følge kampen som vanlig med tekstreferering av de viktigste hendelsene. Dessuten har vi en mann til stede på Anfield som vil levere spillerbørs etter kampslutt.

Du kan også abonnere på vår SMS-tjeneste. Få lagoppstilling og scoringsvarsel direkte til din mobiltelefon. Vi sender melding straks scoringene kommer, i tillegg til pause- og sluttrapport. Slik gjør du: Send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2077. Pris: kr 3, per melding. Norsk lovgivning sier at du må være over 18 år for å knytte deg til en slik tjeneste.

LFC TV Online vil dessuten ha lydoverføring fra Liverpool-Oldham. I tillegg kommenteres oppgjøret direkte på BBC Radio 5 Live.