Sørensen står på søndag

Tony Pulis sier at Thomas Sørensen vil vokte målet når Stoke tar turen til Anfield. Manageren vil fremover benytte Asmir Begovic i Premier League.

Pulis fører en politikk hvor han bruker en keeper i ligaen og en annen i cupene. Det er Thomas Sørgensen og Asmir Begovic som kjemper om plassen mellom stengene hos Stoke. Så langt denne sesongen har begge spilt 14 ligakamper, mens tallene er tre mot to i favør av Begovic i de nasjonale cupene.

- Jeg gjorde det i fjor og jeg har gjort det igjen i år, og slik vil det fortsatt være, sier Pulis til Talksport om sin bruk av keepere.

- De er to topp målmenn. Asmir vil være skuffet som Thomas var skuffet da han ikke fikk spille cupkamper, men det er slike avgjørelser du må gjøre som manager.

- Det fine er at Asmir de siste par ukene har kommet inn på laget og spilt virkelig bra. Han hadde en periode i laget før han ble utelatt, etter å ha virket sliten og hvor han gjorde noen feil. Han har imidlertid kommet tilbake med ladede batterier og fortjener nå å få spille i ligaen. Derfor får Thomas sin sjanse i cupen.