SOS ber eierne stake ut kursen

Supportergruppen Spirit of Shankly ber Liverpools eiere tydliggjøre hvilken retning de ønsker klubben skal ta. Kenny Dalglish’ tid som manager var forbi kun ett år etter at han ble ansatt på permanent basis.

Kenny Dalglish fulgte i dag samme vei ut dørene på Anfield slik fotballdirektør Damien Comolli, medisinsk sjef Peter Brukner, kommunikasjonssjef Ian Cotton og kommersiell direktør Graham Bartlett har gjort tidligere denne sesongen.

- Vi opplever igjen en sommer hvor samtalene blir sentrert rundt avgjørelser utenfor banen istedenfor fotballrelaterte saker. Managerposisjonen i Liverpool Football Club fortjener stor respekt. Den fortjener at alle ressursene i Liverpool Football Club blir satt til managers disposisjon for å gjøre klubben så suksessfull som mulig. I dag er vi igjen i en posisjon hvor dette ikke skjer. For tiden har vi ingen manager, ingen kommunikasjonsdirektør, ingen fotballdirektør, ingen kommersiell direktør og ingen tilstedeværelse fra eierskapet på denne siden av Atlanteren, en situasjon forverret av fortsatt mangel på en utnevnelse av en administrerende direktør (CEO) , skriver Spirit of Shankly i en pressemelding.

- Det er også spørsmål rundt mangelen på stadionløsning. Nylige beslutninger i Liverpool Football Club har ført til flere spørsmål enn svar. Dagens avgjørelse gjør akkurat det samme. Mange supportere vil spørre om hva som er LFCs nøyaktige strategi for fremtiden. Vi forventer at de ansvarlige i LFC skal løse denne situasjonen raskt på en måte som tjener klubbens historie og tradisjon og tillater Liverpool Football Club å ta seg fremover. Vi vil også forvente at de som er ansvarlig for å ta klubben fremover vil engasjere seg i meningsfull dialog med supporterne, noe som ble lovet til oss i tidlige møter med herr Henry og herr Werner, men det er ennå ikke materialisert.