Spearing ble byttet ut

Det ble ingen god kveld for utlånte Jay Spearing, som fikk gult kort og ble byttet ut da hans Bolton spilte 2-2 hjemme mot Leeds.

Bolton tok ledelsen hjemme mot Leeds i Championship, men gjestene utlignet på straffe rett før pause. De helhvite tok så ledelsen tidlig i 2.omgang, og etter 62 minutter ble Jay Spearing tatt av banen til fordel for mer offensive Martin Petrov. Den samme Petrov tok corneren som gjorde at Kevin Davies kunne utligne til 2-2 og fastsette sluttresultatet. Jay Spearing pådro seg et gult kort etter drøye halvtimen, etter en takling av El-Hadji Diouf.

Bolton har hatt en skuffende start på sesongen og er nå på 16. plass i Championship.

I League 2 tapte Northampton 2-1 hjemme mot lederlaget Gillingham. Utlånte Henoc Mukendi satt på benken til Northampton gjennom hele kampen.