Spearing frykter ikke ytterligere konkurranse

Jay Spearing slår fast at han har kjempet med mange gode midtbanespillere om en plass på Liverpools sentrale midtbane opp gjennom årene, og frykter ikke ytterligere konkurranse om plassen i form av nye signeringer.

- Jeg har konkurrert om en plass på laget med spillere som Steven Gerrard, Lucas, Xabi Alonso og Javier Mascherano, og jeg kan trolig fortsette oppramsingen lenge når det gjelder spillere som har spilt i samme posisjon som meg, siteres Spearing av Liverpoolfc.com.

- Jeg spiller for en verdensberømt klubb, og jeg tror ikke det er mange spillere som sier nei om de får sjansen til å komme til Liverpool, legger 23-åringen til.

- Jeg har vært så heldig å spille for favorittlaget mitt fra barndommen, laget jeg alltid har holdt med. Nye spillere vil komme inn, noen kanskje i sommer, noen kanskje i januar. Jeg må bare forsøke å kapre en plass ved å vise manageren at han ikke trenger å kjøpe noen i min posisjon.

- Vi må bare stå på, jobbe hardt og holde fokus på kampene vi står foran. Vi skal spille kamper i Europa League snart, og vi må alle være klare for den oppgaven. Akademispillerne trener med oss på Melwood nå, og de ivrer virkelig etter å vise seg frem. Vi jobber hardt på hver eneste treningsøkt, og alle spillerne ser frem til nye utfordringer. Vi har tatt fatt på sommertreningen med oppbrettede ermer, og skal forsøke å komme i form.