Spearing med scoring for Bolton

Utlånte Jay Spearing scoret Boltons andre mål da Lancashire-klubben snudde 0-2 til 3-2 mot Bristol City.

Spearing satte inn utligningsmålet til 2-2 etter 62 minutters spill på Reebok Stadium. Han satte ballen iskaldt i mål etter å ha mottatt et gjennomspill fra Kevin Davies. En kjærkommen seier for managerløse Bolton. Spearings utlånsklubb klatret med dette opp på 16.plass på tabellen, og har dermed kommet seg vekk fra bunnstriden i The Championship. Det er nå fem poeng ned til en plass under streken.

På Upton Park var Andy Carroll med på å sikre West Ham en solid 4-1 seier over Southampton. Den utlånte Liverpool-spissen tegnet seg ikke på scoringslista, og ble byttet ut i det 82.minutt. The Hammers er nå oppe på 7.plass på Premier League-tabellen, fem poeng foran Liverpool.

I går kveld kom Henoc Mukendi inn i det 66.minutt da Northampton tapte hele 4-0 for Barnet i League Two. Den utlånte Liverpool-spissen entret banen umiddelbart etter at vertene hadde gjort sitt andre mål for kvelden.