Spillerbørs reservelaget

Tenåringene på Liverpools reservelag viste gode takter mot Everton. Vi har sett nærmere på hvordan de enkelte spillerne gjorde det på Goodison Park.

Brad Jones 6 – Solid kamp av lagets klart eldste spiller. Fikk ikke så mye å gjøre, men var resolutt på dødballer i mot hvor storvokste motspillere utgjorde den største trusselen.

Ryan McLaughlin 6 – Hadde bra kontroll mot rutinerte motstandere på sin side defensivt, og kom etter hvert mer med framover hvor han fikk vist sin gode fart og også slo noen fine innlegg. Har potensiale.

Andre Wisdom 5 – Ble rundet før det var gått et halvt minutt av Leon Osman, men hadde siden bra kontroll. Råsterk 18-åring som tok for seg mot voksne motstandere.

Stephen Sama 5 – En annen stor 18-årig midtstopper som har tatt steg denne sesongen. Hadde noen friske dueller med Anichebe og tok også bra for seg.

Emmanuel Mendy 5 – Er en veteran på dette laget med sine 21 år. Allsidig spiller som nok er et godt stykke unna Melwood, men som gjør en solid jobb og mot Everton på venstrebacken.

Conor Coady 6 – Scouser som har fylt 19 år og som vil ha sett fram til å møte spillere som Rodwell og Barkley, med erfaring fra Evertons førstelag. Han vant den duellen og kunne ha blitt matchvinner med et susende langskudd.

Michael Roberts 5 – En ryddig pasningsspiller med bra blikk for spillet. Mangler litt trøkk, men bidro til at Liverpool dominerte banespillet.

Suso 7 – Utmerket kamp av spanjolen (18) som både vant ballen og fordelte den meget bra. Foretrekker å spille sentralt, men var god i dag som kant i et 4-2-3-1. Kan være aktuell for førstelagstroppen til neste sesong.

Krisztian Adorjan 6 – Kan i sine beste stunder styre tempoet i en kamp med sine pasninger og sitt overblikk. Moden 19-åring som var involvert i mange gode angrep mot Everton, men får et minus for dårlige avslutninger.

Raheem Sterling 7 – Totalt sett banens beste spiller selv om han burde ha avgjort kampen ut fra alle de sjansene han brente. Lynhurtig, teknisk og uredd, var han hele tiden en trussel ute på sin venstrekant. Bør være aktuell for benken til Kenny Dalglish innen sesongen er over.

Nathan Eccleston 6 – En annen «veteran» med sine 21 år. Ga Everton en god del trøbbel med sin fart og kombinasjoner med Sterling.