Spillerbørs reservene

Vi har tatt en vurdering av hvordan Liverpools spillere gjorde det da man i reservelagsserien (U21) i dag beseiret Fulham med 3-0.

Peter Gulacsi 4 – Karakteren er gitt etter en kamp hvor ungareren hadde det svært rolig og aldri ble satt på noen som helst prøver.

Ryan McLaughlin 4 – Nordirens første kamp etter et nytt skadeopphold og han vil være glad for å ha kommet igjennom 90 minutter. Med unntak av en liten periode i starten av 2.omgang så man lite til hans offensive initiativ. Trenger flere kamper før han kan banke på døra til Europa League og Ligacup.

Stephen Sama 5 – I likhet med resten av forsvaret var han aldri særlig presset. Fikk et par situasjoner å rydde opp i mot slutten av kampen, og gjorde det overbevisende nok.

Jakub Sokolic 5 – Tsjekkeren har faktisk vært på akademiet siden 2009, men bl.a. skader har gjort at han har vært mye i bakgrunnen. Solid duellspiller som hadde en bra kamp og også viste seg fram på et par offensive dødballer, med farlige headinger etter corner.

Danny Wilson 4 – Spilte fram Cole til 1-0 og hadde også et par headinger fra hjørnespark som viste bra luftstyrke. Virket ellers kun å være interessert i å gjøre det han måtte gjøre.

Craig Roddan 4 – Ryddegutt på midtbanen som løp mye, men viste varierende kvalitet på sitt pasningsspill.

Conor Coady 5 (bildet) – Vi synes scouseren var bestemann på midtbanen i dag. Tok mange initiativ, viste pondus, og hadde også flere gode pasninger framover.

Krisztian Adorjan 4 – Tekniske og pasningsgode Adorjan har en tendens til å gå noe lenge med ballen og kom først særlig til syne mot slutten av kampen.

Joe Cole 6 – 30-åringen var en overårig spiller for å få kamptrening, og viste fin innstilling selv om tempoet i hans spill ikke var veldig høyt. Stod for en fin scoring og hadde også noen bra tekniske detaljer og fremspill, samtidig som han var villig til å gå på løp når sjansen bød seg.

Michael NGoo 5 – Den langbente kom ikke til så mange sjanser som spiss, men viste vilje, hadde sine sedvanlige dribleserier, og var en håndfull for gjestenes forsvar.

Adam Morgan 5 – Etter å ha luktet på førstelaget som spiss tidligere i sesongen synes han nå å være etter Samed Yesil i den køen og blir helst brukt som høyrekant på reservelaget. Det må føles frustrerende for ham, selv om han viser høy innsats og prøver å variere med å slå innlegg og å komme til avslutninger selv. Hans «vingspill» er noe hit og miss, men får et solid pluss for en flott scoring på et langskudd.

Marc Pelosi 4 – Ryddig spiller som fikk en halvtime ute på siden som innbytter for Joe Cole. Fin vegg med Adorjan i forkant av 3-0, men kom ellers ikke særlig med i spillet.