Sporting U19 - Liverpool U19 2-0

Liverpool U19 havnet på 2. plass i NexLions Cup etter 0-2-tap i finalen mot Sporting Lisboa U19 på Jalan Besar Stadium i Singapore.

Liverpool U18: Fulton, McLaughlin, Jones, Heaton, Lussey, Morgan, Dunn (Peterson 61), Pelosi, Ibe, Baio (Trickett-Smith 76), Maguire.

Liverpool spiller uten skadede Jerome Sinclair og Samed Yesil. Laget stiller med sorte armbind for å minnes de omkomne i skytemassakren i Newtown i USA.

1.omgang:

9.min: Carlos Mane misbruker en gyllen mulighet for Sporting.

14.min: Marc Pelosi får gult kort for en forseelese utenfor 16-meteren. Frisparket gikk over tverrligger.

Jack Dunn har fått et frispark styrt utenfor.

Pause: Målløst til pause på Jalan Besar Stadium i Singapore. Omgangens beste sjanse var frisparket til Jack Dunn.

46.min 1-0 STOJANOVIC: Luka Stojanovic scorer for Sporting Lisboa etetr et langt utspill fra keeper.

64.min: Gult kort til Yalany Baio.

<64.min: God sjanse for Liverpools kaptein Adam Morgan. marc Pelosi har også vært nær scoring to ganger. Det ene forsøket ble stoppet av siste forsvarer.

75.min: Sportings Mickael Meira får gult kort for å drøye tiden.

82.min: Ny portugiser i dommerens bok. Denne gang Gelson Martins.

87.min: Fulton med god redning.

90.min: 2-0 CORTEZ: Innbytter Luis Cortez dobler ledelsen til Sporting Lisboa. Kampen virker å være avgjort.

Slutt: Liverpool U19 havnet på 2. plass i NexLions Cup etter 0-2-tap i finalen mot Sporting Lisboa U19 på Jalan Stadium i Singapore. Manchester United U19 tok 3.plassen med 2-1-seier mot Singapore XI.