Sterk U19-tropp til Singapore

Liverpool sender sin sterkeste U19-tropp til den første utgaven av NexLions Cup. Adam Morgan, Samed Yesil, Jerome Sinclair og Ryan McLaughlin bekreftet med til Singapore.

U19-turneringen NexLions Cup spilles 14. og 16. desember i Singapore. Liverpool møter Singapore XI i semifinale på fredag, mens Sporting Lisboa eller Manchester United blir motstander i bronsefinalen eller finalen på søndag.

Liverpool FC har i dag bekreftet troppen de sender til Asia. Fire av spillerne har vært involvert med førstelaget denne sesongen. Adam Morgan, Samed Yesil, Ryan McLaughlin (spilte under pre-season i Nord-Amerika) og Jerome Sinclair reiser til Singapore.

Liverpools tropp til NexLions Cup: Yusuf Mersin, Ryan Fulton, Lloyd Jones, Ryan McLaughlin, Brad Smith, Jordan Lussey, Daniel Trickett-Smith, Jack Dunn, Kristoffer Peterson, Marc Pelosi, Adam Morgan, Samed Yesil, Jerome Sinclair, Yalany Baio, Jordon Ibe, Niall Heaton, Joe Maguire.

- Det ligger an til å bli en fantastisk opplevelse for guttene, sier akademi-manager Frank McParland til Liverpoolfc.com.

- Det vil bli en flott læringskurve for våre unge spillere og en flott mulighet for dem til å møte noen av verdens mest lovende spillere. Det gir oss også en mulighet til å møte og spille foran våre lidenskapelige fans i Singapore.

- Jeg tror turen vil bli like viktig for det som skjer utenfor banen så vel som det som gjelder spillernes utvikling. De vil få to flyturer på 16 timer, de vil bli vant til å reise og ligge på hotell med mye dødtid.

- Mens vi er der, kommer vi til å reise til skoler og gjøre mye med media, så det blir ikke bare fotball. De handler om å lære å bli fotballspiller, og viktigere, det handler om å lære å bli Liverpool-spiller.

Kampprogram (tidspunkt i skandinavisk tid)

Fredag 14.desember
Manchester U – Sporting Lisboa kl 11.15
Liverpool – Singapore kl 13.45

Søndag 16.desember
Kamp om 3.plass kl 09.45
Finale kl 12.15
 

Eurosport 2 sender et halvannentimes program fra turneringen på fredag. Sendestart klokken 18.30 skandinavisk tid.