Sterling enig om femårskontrakt

Raheem Sterling har i prinsipp kommet til enighet med Liverpool om en ny kontrakt. Det forventes at 18-åringen signerer en femårsavtale før jul.

BBC melder at Raheem Sterling og Liverpool er enige om en femårskontrakt. 18-åringen er for tiden på en ungdomskontakt verdt £2000 i uken, men vil nå få en lønnsøkning til cirka £30000 i uken. Sterlings lønn kommer til å øke i løpet av kontraktsperioden, og det vil bringe ham opp på høyde med flere seniorspillere han har henvist til benken denne høsten.

Alle parter sies å være fornøyd med avtalen. Til tross for interesse fra en rekke klubber, har Sterling hele tiden vært interessert i å fortsette karrieren på Anfield. Situasjonen har vært noe komplisert grunnet lukrative avtaler til Joe Cole og Stewart Downing. BBC hevder at duoen tjener henholdsvis mer enn £100000 og cirka £60000 i uken.

Sterling har hatt et ønske om å bli værende på Anfield. Liverpool har nå altså kommet opp med et tilbud som gjør at et av Englands største talenter fortsetter karrieren på Merseyside.

Sky Sports melder at Raheem Sterling nå blir kontraktsfestet til Liverpool frem til sommeren 2017.

Kilder: BBC, Sky Sports