Sterling for England U21

Raheem Sterling er for første gang tatt med i Englands U21 tropp, til kvalifiseringskampene mot Serbia. Andre Wisdom, Jordan Henderson og Jonjo Shelvey er også med i troppen.

Etter å ha blitt kalt opp til Englands seniortropp mot Ukraina forrige måned, er Raheem Sterling nå tatt ut til England U21 foran et dobbeltmøte med Serbia som vil avgjøre om man kommer til EM-sluttspillet i 2013. Dette er første gang 17-åringen er tatt ut til ungdomslandslaget, etter tidligere å ha representert England U16, U17 og U19.

- For Raheem har det vært fantastisk å ha kommet med på førstelaget til Liverpool, sier trener Stuart Pearce til thefa.com. - Han har vært i våre utviklingstropper og gjort det ekstremt bra for Liverpool, og kreditt til Brendan som har gitt ham sjansen. Vi er glade for å kunne ha ham.

Andre Wisdom, Jordan Henderson og Jonjo Shelvey er også med i troppen som spiller mot Serbia i Norwich fredag 12. oktober og med returmøte i Serbia 16.oktober. Vinneren går til EM-sluttspillet i Israel til neste år.