Stewart Downing hyller Cardiff-spillerne

Flankespilleren lot seg imponere av waliserne.

- Cardiff var veldig gode. De fortjener kreditt, sier Downing til BBC.

27-åringen ble kåret til cupfinalens beste spiller, men engelskmannen poengterer at Liverpool fikk tøff kamp fra et godt Cardiff-lag.

- Vi visste at det kom til å bli vanskelig. Folk forventet kanskje at vi skulle møte opp og vinne med tre eller fire mål, men det var ikke tilfelle. Cardiff var hele tiden inne i kampen, og de var litt uheldige, sier han.

Downing trodde at Dirk Kuyts 2-1-scoring tre minutter ut i andre ekstraomgang ville være nok til å bringe Ligacup-trofeet til Anfield, men Cardiff slo tilbake to minutter før den siste ekstraomgangen var omme.

- Vi måtte jobbe for seieren, og vi gikk litt tomme på slutten. Men vi fortjener også kreditt, for vi maktet å ta seieren til slutt. Jeg trodde vi hadde vunnet etter at Dirk scoret - fordi Cardiff virket slitne. Men de nektet å gi opp, og det skal de ha honnør for, roser engelskmannen.

Han fryktet det verste etter at både Steven Gerrard og Charlie Adam feilet i straffekonkurransen, men rødtrøyene klarte til slutt å komme tilbake.

- Jeg tenkte at det kanskje ikke var vår dag. Når Stevie og Charlie bommer, tenker man "hva kommer til å skje nå?". Men honnør til guttene. Vi beholdt troen, og vi hadde en god keeper mellom stengene. Til slutt fikk vi jobben gjort, avslutter Stewart Downing overfor BBC.