Stoke til Anfield med forhåpninger

Tony Pulis er optimistisk på sitt lags vegne foran kvartfinalen mot Liverpool til søndag, etter at hans mannskap har en bra statistikk både mot de røde og i FA-Cupen. Ricardo Fuller utestengt.

- Vi har hatt tre jevne kamper mot Liverpool denne sesongen og det gir oss mye håp foran neste kamp, sier manageren til Stoke til sin klubbs hjemmeside.

- Det er ikke noe press på oss siden de fleste forventer at Liverpool vil gå videre, men denne turneringen betyr så mye for oss etter hva som skjedde forrige sesong og vi vil gi alt for å overraske på søndag.

Stoke kom som kjent helt til finalen i fjorårets turnering, hvor det ble 1-0 tap mot Manchester City.

- Det viktige er at spillerne er avslappet og nyter hva som er en stor begivenhet.

- Det å få spillerne i den rette stemningen vil være avgjørende hvis vi skal kunne gjøre en stor kamp. Vi vet det vil bli utrolig tøft.

- Det faktum at vi spiller fire ganger mot Liverpool over en sesong og dette er vår tredje kvartfinale i FA-Cupen på rad viser hvor langt klubben har kommet på kort tid. Det er imidlertid noe du aldri skal ta for gitt.

Liverpool har tapt 1-0 og spilt 0-0 på Anfield i ligaen mot Stoke denne sesongen, men slo de rødhvite ut av Carling Cup etter to mål av Luis Suarez. Til kampen på Anfield vil fansen til Stoke fylle opp hele nedre del av Anfield Road End, med 6000 fans.

- De vil løfte taket, hevder Pulis. – Det vil skape en vidunderlig atmosfære på en av de største arenaene og det er en belønning for den fantastiske støtten de har gitt oss denne sesongen.

Pulis har bekreftet at Thomas Sørensen vil stå i mål, mens Richardo Fuller vil starte en tre kamper suspensjon etter å ha blitt utvist i siste kamp mot Chelsea.