Stolt, men skuffet

Dirk Kuyt er stolt over å være i sin tredje finale med Liverpool, men er skuffet over at han ikke fikk spille semifinalen mot Everton.

Dirk Kuyt var ubenyttet reserve i 2-1-seieren mot Everton i semifinalen av FA-cupen. Kenny Dalglish foretrakk å sette inn Craig Bellamy og Maxi Rodriguez for å jakte et seiersmål. Det har vært en frustrerende sesong for Dirk Kuyt. Han ble lagets toppscorer i fjor, men i 2011/12 har han bare nettet fem ganger. Spillerens agent har uttalt at nederlenderen vil vurdere sin fremtid hvis han ikke lykkes med å være blant Kenny Dalglish’ utvalgte. 31-åringen er imidlertid fast bestemt på å være involvert i sin tredje store finale for klubben. Han har scoret i de to tidligere finalene, i Champions League-tapet mot AC Milan i 2007 og i Carling Cup-triumfen mot Cardiff tidligere i år.

- Jeg er stolt over at jeg for tredje gang er i en finale med Liverpool, sier Dirk Kuyt til Liverpoo Echo.

- Det er imidlertid skuffende at jeg ikke spilte (mot Everton). Jeg forventet å komme innpå, og hvis det skulle skje, så håper du å være den første som blir byttet inn. Slik ble det ikke.

- Det har vært noen viktige stunder for meg i FA-cupen, som for eksempel målet mitt mot Manchester United (i 4.rudne). Jeg vil gjøre alt for å vise min verdi med en scoring i min tredje finale.