Stolt over å nå 700

Jamie Carragher er stolt over å ha spilt 700 kamper for Liverpool, men sier gårsdagens kamp var viktigere fordi det var nyemanagerens første. Imponert over tilreisende supportere.

Kun Ian Callaghan med sine 857 kamper har spilt mer for Liverpool enn Jamie Carragher. Igår spilte scouseren kamp nummer 700. Han er stolt over å nå det tallet, men sier det var viktigere at kampen var managerens første.

- Hver kamp for Liverpool er en stor kamp, og det betyr ikke noe hvor den spilles. Jeg er fornøyd og stolt over å ha spilt så mange kamper for klubben, sier visekapteinen til Liverpoolfc.com.

- Det var en fin kveld for meg, og med det resultatet, men det var viktigere fordi det var managerens første kamp. Det er viktigere enn at jeg har spilt 700 kamper.

- Det er stort for manageren med sin første kamp, og spesielt i Euruopa. Det er en stor ting for Liverpool, som har stolte tradisjoner der. Det var godt at vi fikk med oss seieren, og spesielt for manageren. Som jeg sa, hans kamp var viktigere enn min 700.

Liverpool imponerte ikke spillemessig igår, og det var tidvis veldig tydelig at Gomel var i langt bedre kampform enn de røde.

- Vi er fornøyd med seieren. Det var en viktig kamp, slik bortekamper i Europa alltid er. De er midt i sesongen, og jeg tror du kunne se det på det fysiske nivået. Tidvis var de mye bedre enn oss. Når det kommer til det fysiske så betyr det ingenting hvem du spiller mot, og uansett nivå. Dersom de er midt i sesongen vil det være tøft.

- Noen av våre spilte sin første kamp. Det var første gang jeg spilte 90 minutter, og det var det samme for flere av oss. Det var en veldig tøff kamp, og du må være ærlig og si de var best i kampen. Men det er det å spille i Europa handler om - å vinne kampen, og et viktig bortemål gir oss et godt utgangspunktet. Vi er fornøyd me å ta med oss seieren.

34-åringen var imponert over de tilreisende som hadde tatt den lange reisen til Hviterussland for å støtte de røde.

- Normalt ville min far dratt, men selv han sa det var et mareritt å komme hit og klarte det ikke. All skryt til supporterne som kom hit. Det å komme seg hjem igjen vil også bli tøft, men jeg er sikker på at de vil ha noen historier de kan fortelle.