Stor avstand mellom klubbene

Manchester Evening News slår fast at det er stor avstand mellom det Liverpool forlanger for Daniel Agger og det Manchester City er villige til å gi for midtstopperen.

- Det virker som det er stor avstand mellom Citys verdsetting av spilleren og det Liverpool krever for ham. Det er lite sannsynlig at City vil betale overpris, uttaler Manchester Evening News sin City-reporter Stuart Brennan.

- Alle spillere har sin pris, og de beste midtstopperne går for topp-priser, slo Brendan Rodgers fast under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Thiago Silva forlot AC Milan til fordel for Paris Saint-Germain for £40M. Agger er en av de beste spillerne i europeisk fotball, så prislappen blir høy. Han er ikke en spiller jeg ønsker å miste. Han forstår hvordan jeg ønsker å jobbe, og kan spille en veldig viktig rolle i hvordan jeg ønsker å spille, fortsatte manageren.

- Men jeg er realist. Dersom en klubb kommer med et enormt bud og et salg er i klubbens beste interesse, må du vurdere det, uansett om det gjelder Daniel eller en annen spiller.

- Daniel er en toppspiller og du ønsker ikke å miste dine beste spillere. Han har vært her sju år. Han elsker klubben og supporterne. Men alle spillere har sin pris, så vi får se hvordan det ender.

- For meg fremstår han som en topp profesjonell spiller. Jeg har virkelig satt pris på å jobbe sammen med ham og snakke med ham de siste ukene, etter at han kom tilbake. Dine toppspillere vil alltid bli linket til andre klubber.

- Det som er sikkert er at jeg ikke er tvunget til å selge noen, og det er viktig. Daniel er en veldig, veldig viktig spiller for oss her. Vi får se hva som skjer fra nå av og frem til månedsskiftet, men for meg ser det ut til at han er i ferd med å finne formen.

- Han er en fin fyr, og som sagt elsker han klubben og supporterne. Han har vært her i sju år, og er virkelig fokusert på jobben sin her. Som sagt, så får vi se hvordan situasjonen er når denne måneden er omme.