Store navn på ønskelisten

Tony Barrett i The Times skriver at store navn som Pep Guardiola og Fabio Capello står på Fenway Sports Groups liste over kandidater til managerjobben på Anfield, men det er lite trolig at Liverpool klarer å lokke til seg slike størrelser.

Barrett anser det som urealistisk at Liverpool skal sikre seg en av den ovenfor nevnte duoen. Guardiola skal ha ønske om å ta seg et friår, mens Capello skal ønske seg managerjobben i Chelsea. Men begges navn står altså på listen som Fenway Sports Group har satt opp.

Liverpool fikk tidligere i dag tillatelse til å snakke med Wigan-manager Roberto Martinez, og Barrett melder at Anfield-klubben også har kontaktet Swansea City for å få en tilsvarende tillatelse til å snakke med Brendan Rodgers. Swansea har foreløpig ikke svart på henvendelsen.

Liverpool linkes også til Andre Villas-Boas, Jürgen Klopp og Frank de Boer, og Barrett skriver at Martinez kommer til å være en av flere kandidater som blir intervjuet med tanke på jobben.

Administrerende direktør Ian Ayre har forøvrig skrevet under på en forlenget kontrakt med Liverpool FC, noe som indikerer at han blir en nøkkelperson i klubben i den femårsplanen som eierne nå legger opp til.

- Vi har tapt oss litt når det gjelder prestasjoner, men vi er fortsatt en av de største klubbene i verden, sier Ayre.

- Jeg tror fortsatt at managerjobben i Liverpool er en av de største jobbene du kan få innenfor fotballens verden, legger han til.