Støtter Carroll

Kenny Dalglish går igjen ut og forsvarer sitt dyreste kjøp, og mener spissen må ta det som et kompliment dersom han blir møtt av skjellsord når han reiser tilbake til Newcastle på søndag.

- De har alle rett til å ha en oppfatning. Jeg er sikker på at uansett hva vi sier, uansett hva Andy gjør, vil det være delte meninger.

Kenny Dalglish trekker på skuldrene da det blir antydet at Andy Carroll ikke har levd opp til prislappen på £35M.

- Det vil alltid være folk som sier at det er bra eller dårlig, men det spiller i grunn ingen rolle. Det som gjelder for meg er at vi er glade for å få tak i ham og vi er fortsatt glade for å ha ham her, fortsetter Dalglish til Daily Mirror.

- Vi har hele tiden sagt om de guttene som har kommet inn at noen vil etablere seg raskere enn andre, og det gjelder også utenfor fotballbanen.

- Jo fortere du finner deg til rette, jo bedre er sjansen til å gi av deg selv. Jeg tror Andy er godt etablert i området her, og han har arbeidet virkelig hardt for å utvikle sin karriere.

- Jeg vet ikke om han blir skjelt ut, da det er utenfor vår kontroll, sier manageren på spørsmål om han tror spissen får en «varm» velkomst i møtet med sine gamle fans. – Det er opp til dem å gjøre hva de ønsker. De har betalt inngangsbillett og hvis de ønsker å gi ham kjeft, da vil de gi ham kjeft.

- Jeg tror imidlertid at han aldri ga noe annet enn sitt beste for Newcastle, og siden fikk de £35M for ham. Det er ikke så verst, eller?

- Påvirket det meg da jeg reiste tilbake for å spille mot Celtic? Jeg scoret to mål, så kanskje skulle jeg ha blitt pepet ut oftere.

- Hvis du blir pepet ut tar du det som et kompliment. Jeg tror han ser fram til dette. Det er klubben han holdt med som gutt og som ga ham sjansen i profesjonell fotball.