Straffetap for Sinclair

Jerome Sinclair ble byttet inn i det 66. minutt da England U16 røk mot Russland U16 i semifinalen i Montaigu-turneringen. Stillingen var 2-2 ved full tid, men Russland seiret 4-3 på straffer.

England U16 mistet muligheten til å forsvare fjorårets tittel i Montaigu-turneringen etter straffetapet i semifinalen mot Russland lørdag. Kampen endte 2-2 etter en sen russisk utligning.

Arsenals Jordan Brown sendte England i føringen etter pause, men Russland kom ajour i målprotokollen like etter. Kenny Swains elever tok ledelsen igjen i det 70.minutt. Denne gang fra straffemerket ved Manchester Citys Kean Bryan etter at en Russland-spiller hadde handset og blitt utvist. Russland utlignet, i det 78.minutt, da kun to minutter gjensto fra et indirekte frispark i Englands straffefelt.

Kampen gikk rett til straffesparkkonkurranse. Hvert av lagene scoret på sine tre første, før Russland trakk det lengste strået med 4-3.

England skal nå ut i kamp om 3.plassen mot vertsnasjonen Frankrike på mandag.