Suarez slår tilbake mot kritikken

Luis Suarez synes han har fått et ufortjent dårlig rykte. Han tilbakeviser at han filmer innenfor 16-meteren, og påpeker at han er en av spissene i Premier League som får flest frispark.

- Jeg kaster meg ikke innenfor 16-meteren. Det er karrieren min, og jeg fortjener ikke det dårlige ryktet jeg har fått, sier Luis Suarez ifølge skysports.com.

- Hvis dere analyserer statistikkene, ser dere at jeg er en av de spissene som blir mest taklet og får flest frispark. Det kommer alltid til å være kontroverser rundt meg, men jeg aksepterer dommernes avgjørelser - de er bare mennesker.
 
- Jeg aksepterer kritikken mot meg, men mange angriper meg uten noen grunn. Det synes jeg ikke er noe hyggelig, men jeg prøver å gjøre mitt beste dag for dag.
 
Luis Suarez har scoret syv av Liverpools 13 ligamål denne sesongen.
- Jeg spiller ofte alene på topp, men det er ikke noe press på meg. Mitt oppdrag er å spille og score mål for Liverpool.

- Liverpool er en av toppklubbene i England, og det kreves at vi skal kjempe for alle titlene, inkludert Premier League. Min drøm for denne sesongen er å klare en topp fire-plassering.