Sunderland res - Liverpool res 3-3

Jon Flanagan sendte Liverpools reservelag i ledelsen, men Sunderland svarte med tre mål på 12 minutter. Etter pause kom Liverpool tilbake til uavgjort etter mål av Coady og Adorjan.

Rodolfo Borrells mannskap er i nordøst for å møte ligaleder Sunderland. Kampen spilles bak lukkede dører på Academy of Light.  Sunderland ligger på 1. plass i Premier Reserve League North med 28 poeng på 14 kamper. Liverpool er på 3. plass med 21 poeng på 13 kamper.

1.omgang:

25.min 0-1 Flanagan: Suso skyter i stolpen. Jon Flanagan er påpasselig frempå og setter returen i mål fra kloss hold.

27. min 1-1 Reed (str.): Hjemmelaget utligner omtrent umiddelbart. Jack Robinson legger ned Craig Lynch i straffefeltet. Adam Reed scorer fra straffemerket.

30.min 2-1 Lynch: Craig Lynch med langskudd fra par og tyve meter. Liverpools keeper er sjanseløs.

37. min 3-1 Wisdom (selvmål): Rory Deacon skrur et frispark mot fremre stolpe. Andre Wisdom styrer ballen i eget mål.

Pause: Sunderland leder 3-1 til pause. Jon Flanagan sendte Liverpools reservelag i ledelsen i det 25. minutt, men Sunderland svarte med tre mål på ti minutter.

2. omgang:

50.min  3-2 Coady:
Conor Coady header i mål på corner.

72.min  3-3 Adorjan: Krisztian Adorjans innlegg blir tatt av vinden og ballen ender i mål.

Slutt: Liverpool scoret først ved Jon Flanagan, men Sunderland gikk til pause med 3-1-ledelse. Rodolfo Borrells mannskap kom tilbake til ett poeng mot avdelingslederen etter scoringer fra Conor Coady og Krisztian Adorjan.

Liverpool: Belford, Flanagan, Robinson, Sama, Wisdom, Coady, Suso, Roberts, Eccleston, Adorjan, Sterling.
Ubenyttede reserver: Ward, McGiveron, Mendy, Roddan, Ngoo.