Suso bøtelagt av FA

Det engelske fotballforbundet melder på sine offisielle nettsider at Suso har blitt ilagt en bot på £10000 for en Twitter-kommentar. Liverpool-spilleren har akseptert boten.

Etter en høring i Independent Regulatory Commission i går, mandag 17.desember, ble Jesus Fernandez Saez (Suso) ilagt en bot på £10000 og advart mot å gjøre noe lignende i fremtiden etter en kommentar han postet på sin personlige Twitter-konto.

Tiltalen lød på at spilleren opptrådte på en upassende måte og brakte spillet i vanry med en kommentar han postet på sin Twitter-konto, og som inkluderte referanse til en persons seksuelle legning.

Suso innrømmet feilen og aksepterte boten.

Tweeten, som var en spøkefull respons på at Jose Enrique hadde lagt ut et bilde av seg selv på Twitter mens han fikk behandling for å få hvitere tenner, ble fjernet av Suso selv etter bare noen få minutter, da midtbanespilleren skjønte at han hadde begått en tabbe. Han la samtidig ut en ny melding, hvor han understreket at det hele var ment som en spøk, og hvor han samtidig beklaget dersom noen hadde blitt støtt av meldingen hans.

Enrique ble ganske overrasket over FAs straff.
- Det er utrolig at FA kan straffe min venn for en godmodig fleip. Det var bare en spøk!! skriver Enrique på Twitter.