Suso drømmer om finale mot England

Semifinalene i U19-EM spilles senere i dag. Suso drømmer om en finale med Liverpool-spillere på begge lag.

Spania møter Frankrike i sin semifinale i Tallinn klokken 19.00 i kveld, og Suso legger ikke skjul på at han er spent foran oppgjøret.

- Vi spilte mot Frankrike i vinter og vant 2-1. De er ett av de beste lagene jeg har møtt. Jeg trodde ikke de ville tape mot England i siste kampen i gruppespillet, men det skjedde og nå vil de møte oss i semifinalen, konstaterer Suso overfor Liverpoolfc.com.

- Vi må spille på den måten vi kan best, ved å holde ballen på bakken og slå hurtige pasninger. Forhåpentligvis klarer vi å vinne ved å gjøre det, fortsetter han.

- Vi har en godt lag, hvor alle er gode kompiser. Vi har spilt tre vanskelige kamper her, hvor vi har slått Hellas og Estland, mens vi spilte uavgjort mot Portugal. Portugal var veldig gode, og lignet på oss i spillestilen.

Nå håper Suso å møte klubbkameratene Jack Robinson og Conor Coady i finalen. England spiller semifinale mot Hellas klokken 15.45 i ettermiddag.

- Jeg kjenner de fleste engelske spillerne, men spesielt Conor Coady og Jack Robinson, som er mine lagkamerater i Liverpool. Det vil bli merkelig å spille mot dem i en finale, men det vil i så fall være en trivelig opplevelse for oss alle.