Suso håper på spilletid neste sesong

Suso sier han håper på spilletid under den nye manageren, og stortrives i England. Nå håper han å kunne møte lagkamerater i finalen i U19 EM.

Suso er en av de mest lovende unge spillerne i Liverpools rekker, og han er glad for at han valgte å komme til England. Nå håper han på noen minutter på førstelaget den kommende sesongen.

- Før jeg bestemte meg for å flytte til England tenkte jeg at det å gå til Liverpool og Benítez ville være en mulighet en kun får en gang i livet. Jeg følte at dersom jeg fortsatte å forbedre meg utover karrieren, ville jeg ha sjansen til å spille for en storklubb i Spania, men at tilbudet fra Liverpool kanskje aldri ville komme igjen. Det å spille fotball i et annet land og lære engelsk var noe jeg ønsket å gjøre, og jeg er glad for at jeg gjorde det. Jeg elsker England, sier Suso i et intervju med UEFA.com.

- Jeg håper at jeg kan få noen minutter og en mulighet til å vise hva jeg kan. Jeg stortrives i klubben og ønsker å bli der.

På torsdag spiller Suso og Spania U19 semifinale mot Frankrike i EM. Liverpoolspilleren har vært involvert i alle kampene så langt, og tar seg av dødballene på landslaget.

- Vi har et godt lag, og er gode lagkamerater. Vi spilte tre tøffe kamper her, og slo Hellas og Estland mens vi spilte uavgjort mot et veldig godt Portugal-lag som ligner på oss.

I den andre semifinalen møtes England og Hellas. På det engelske U19-landslaget spiller Conor Coady og Jack Robinson, og Suso håper å møte lagkameratene fra klubblaget i en finale.

- Jeg kjenner til mesteparten av England sine spillere, men spesielt Conor Coady og Jack Robinson, som jeg er med i Liverpool. Det ville vært rart å se dem på motstanderlaget i en finale, men det er en opplevelse som ville vært stor for oss alle.