Suso i startoppstillingen

Liverpool Echo hevder at Suso kommer til å spille fra start for første gang i Premier League-sammenheng når Liverpool gjester Norwich i ettermiddag.

Lokalavisen forventer at den unge spanjolen vil ta Fabio Borinis plass, da det er lite sannsylig at italieneren blir spilleklar etter ankelskaden han pådro seg mot Manchester United.

Susos kontrakt med Liverpool går som tidligere nevnt ut til sommeren, og Echo skriver at samtaler om en ny kontrakt allerede har funnet sted. Brendan Rodgers ønsker å beholde spilleren.

Suso debuterte for Liverpools førstelag mot Young Boys i forrige uke, og imponerte igjen da han kom inn fra benken mot Manchester United. Han viste også frem sine kvaliteter da han var arkitekten bak vinnermålet i ligacupkampen mot West Bromwich, etter et nytt godt innhopp fra benken.

- Hans kontrakt er noe vi ser på for øyeblikket. Suso får ting til å skje. Han er taktisk veldig god, og teknisk er han sterk med ballen, sier manager Brendan Rodgers til Echo.

- Jeg elsker denne typen spiller. Dere så det da han kom inn og skapte seiersmålet mot West Bromwich. Han tok med seg ballen ut av et trangt område. Talenter finner rom, og han er et virkelig talent, fortsetter Rodgers.

- Han spilte ballen ut til Assaidi, og vi fikk målet. Han vet han fortsatt har mye å lære, men han er en god gutt.

Suso ble kjøpt av Rafael Benitez fra Cadiz i 2010. Liverpool takket nei til en rekke bud på ham før transfervinduet stengte i høst.

- Jeg har merket at han har hatt stor fremgang siden Amerika-turen i sommer. Jeg syntes han virket litt sliten under preseason, da han kom rett fra U19-EM med Spania. Vi fikk ham på flyet til Amerika, og etter et par dager forlangte jeg at han begynte å jobbe hardt. Jeg har sett en virkelig forvandling de siste par månedene, etter at jeg hentet ham opp til Melwood. Han har virkelig apetitt for spillet, sier Rodgers.

- Han synger fra samme salmebok som meg når det gjelder de taktiske tankene for laget. Dersom kjempingen hans matcher talentet hans vil vi få en veldig god spiller.

- Vi fikk et par bud på ham fra utenlandske klubber i sommer, men jeg sa hele tiden at jeg ikke ønsket å gi slipp på ham. Jeg følte vi hadde en veldig god ung spiller, så vi ønsker å beholde ham her. Han var ivrig etter å bli i klubben, ettersom han skjønte at han ville få sjansen her. Han har gjort det veldig bra på dette tidlige stadium.