Suso scoret igjen

Liverpools reserver vant 3-1 mot Crusaders i Belfast, Suso, Adam Morgan og Nathan Eccleston scoret målene. Debut og cupbombe for Henoc Mukendi.

Liverpools reservelag vant i kveld 3-1 mot Crusaders.

De røde tok ledelsen ved Suso, på et frispark fra 20 meter som ble bent opp i nærmeste kryss. Det var spanjolens femte mål på fire kamper med reservene.

Mannskapet til Rodolfo Borrell doblet ledelsen ved Adam Morgan, etter forspill fra Suso.

Etter en redusering fastsatte Nathan Eccleston sluttresultatet til 3-1, etter et innlegg av Conor Coady.

Liverpools lag: Belford, Flanagan, Smith, Sokolik, Wisdom, Coady, Roddan(Pelosi), Suso(Ngoo), Adorjan, Eccleston, Morgan(Ibe)

I Capital One Cup (Ligacupen) debuterte i kveld utlånte Henoc Mukendi for Northampton. Mukendi kom inn etter 56 minutter hjemme mot Cardiff. Da ledet vertene med 2-1 etter scoringer på hver side av pause, etter at Heidar Helguson hadde gitt waliserne ledelsen med et tidlig straffemål. Laget fra League 2 holdt ledelsen tiden ut mot mannskapet fra Championship, og er klar for neste runde.