Suso til finale

Spania klarte det Jack Robinson og England U19 ikke klarte tidligere i dag - nemlig å vinne sin semifinale. Men ikke uten dramatikk.

Spania møtte Frankrike i den andre semifinalen i U19 EM. Tidligere i dag slo Hellas ut England med 10 mann i andre ekstraomgang.

Suso startet igjen for spanjolene, som lå under 1-0 til pause. Det var etter at Suso ble byttet ut etter 50 minutter at dramatikken startet. Alacer kom inn, og satte opp Deuolofeu som scoret utligningsmålet. Senere scoret han 2-1 målet selv, før Frankrike utlignet på overtid.

Deuolofeu scoret igjen i ekstraomgangene for å gi Spania en 3-2 ledelse, men enda en gang slo franskmennene tilbake, og kampen gikk til straffesparkskonkurranse. Den vant spanjolene 4-2, og kan forberede seg til å møte Hellas i finalen.