Swansea bekrefter LFC-interesse

Swansea har kommet med en pressemelding hvor de bekrefter at Liverpool og andre klubber har vist interesse for Joe Allen. Klubben er skuffet over at informasjon rundt spillerens kontrakt har kommet ut i media.

Etter dagevis med spekulasjoner rundt Joe Allen har Swansea City i kveld kommet med en pressemelding på sine nettsider.

- Swansea City kan bekrefte at Liverpool har vist interesse for Joe Allen, til tross for en skriftlig avtale med Liverpool om å ikke henvende seg mot noen av spillerne i tolv måneder fra Brendan Rodgers forlot klubben til fordel for Anfield.

- Det har også vært interesse fra andre klubber om spillerens tilgjengelighet, og klubben har planer om å prate med Joe om situasjonen når han kommer tilbake fra spill for Storbritannia, noe som alltid var planen.

- Klubben har ikke tenkt å komme med noen detaljer om formelle bud på dette tidspunktet, eller med informasjon om Joe sin kontrakt, noe som er privat og konfidensielt. Klubben er ekstremt skuffet over at spekulasjoner rundt enkelte deler av kontrakten har kommet ut i media, fra parter utenfor klubben.

- Heldigvis er klubben i en finansiell situasjon hvor man ikke behøver å selge noen av sine spillere, og vil kunne fortsette å jobbe for supporternes beste, noe som er vår prioritet. I tillegg til å støtte den nye manageren Michael Laudrup, slik at han får en best mulig sjanse til å være suksessfull i den kommende Premier League-sesongen.

Ifølge rapporter i media skal Liverpool ha fått avslått et bud på £10 millioner, i tillegg til Jonjo Shelvey på utlån den kommende sesongen. Kontraktsdetaljene Swansea er skuffet over at har kommet ut, er trolig de som Daily Mail rapporterte i dagens avis.