Swansea forsøker å overtale Sigurdsson

Michael Laudrup vil gjøre et siste desperat forsøk på å overtale Gylfi Sigurdsson til å skrive under for Swansea City.

Laudrup ankom det sørlige Wales i går, og møtte sin stab før han ble presentert som Swanseas nye manager på en pressekonferanse på ettermiddagen.

Wales Online skriver at den nye Swansea-manageren forventes å snakke med Sigurdsson de kommende dagene, for å se om en overgang fortsatt kan ordnes for midtbanespilleren.

Swansea har avtalt en overgangssum på £6.8M med Hoffenheim for Sigurdsson, og har også muntlig blitt enig med islendingen om de personlige betingelsene. Men det var før Brendan Rodgers ble Liverpool-manager. Nå er det alle som tror at 22-åringen vil følge nord-iren til Anfield isteden.

Hoffenheim-manager Markus Babbel tror ikke at Sigurdsson vil returnere til Tyskland, men hevder at Swansea fortsatt er den eneste klubben som har lagt inn bud på spilleren.

- Slik det ser ut nå vil ikke Sigurdsson returnere til Tyskland. Han ønsker å spille i England. Forhandlinger pågår med noen klubber, men det må tas en avgjørelse. Det var grunnen til at vi ga ham frist til 30.juni. Jeg kan ikke se for meg at han kommer tilbake til oss, siteres Babbel.

- Jeg bryr meg ikke om hvor han havner, så lenge klubben som kjøper ham betaler prisen vi krever. Gjør de ikke det, vil Gylfi komme tilbake, fortsetter den tidligere Liverpool-backen.

- Swansea er den eneste klubben som har lagt inn et bud. Ingen andre klubber har kommet med noe bud. Swanseas bud er akseptabelt, og vi vil gjennomføre en handel med dem. Nå er det opp til Gylfi og Swansea.

- Hvor langt samtalene er kommet mellom Liverpool og Gylfi? Det aner jeg ikke.