Takket fansen

Lucas Leiva og Dani Pacheco var blant de spillerne som takket supporterne etter den første pre-season kampen i Amerika. Nå ser man fram mot neste kamp mot Roma.

Et høydepunkt i 1-1 kampen mot Toronto var å se Lucas tilbake på banen igjen for Liverpool. Brasilianeren fikk et drøyt kvarter som innbytter mot slutten av kampen.

«Jeg er veldig glad for å være tilbake i RØD trøye», twitret midtbanespilleren etter kampen. «Igjen takk for deres støtte. Jeg vil fortsette å arbeide hardt for å bli bedre og snart være tilbake til mitt beste.»

En spiller som har vært ute av rampelyset i Liverpool en stund er Dani Pacheco, som forrige sesong var på utlån til Rayo Vallecano. 21-åringen gjorde en bra 1.omgang ute på venstrekanten, foran sin gode venn Jose Enrique.

«Det var godt å få gjort de første 45 minuttene av sesongen», sendte Dani ut på twitter. «Jeg er i ferd med å få tilbake den fysiske formen og vil bare bli bedre framover. Utrolig støtte fra fansen. Nå tilbake til Bosten. Takk skal dere ha!»

Liverpool har altså reist tilbake til sitt hovedsete i Boston, hvor man natt til torsdag skal spille mot Roma på Fenway Park. Arenaen hvor baseballklubben Red Sox holder til er utsolgt. John W Henry og FSG eier som kjent både Liverpool FC og Boston Red Sox.